Cia. Leamok. Lázaro: 19 de febrer

Dissabte 19 de febrer a les 20 h

LÁZARO
Cia. Leamok

Gènere: Teatre. Text contemporani i músiques urbanes
Durada: 60 minuts
Espectacle en català i castellà
Preu: 10 euros
Tots públics. Recomanat per a joves

Premi SGAE en la IX Edició del Festival Russafa Escènica.

Sinopsi
Lázaro és una adaptació lliure del clàssic El Lazarillo de Tormes. És la mateixa història universal que tots coneixem. Bé, quasi. Lázaro comparteix la seva història i la “litrona”. Ell va canviant d’amo, però els amos del segle XXI no són els mateixos que els del XVI. Un vell borratxo conegut com «el cec»; «el moro», «el secreta»; la violència i la droga als carrers són els amos de Lázaro. L’espavilat porta el seu col·lega Marco, que fa música. “Ja que ens conta les seves penes, al menys que tinguem una mica de flow!”, expliquen.

Lázaro  està narrada amb una estètica hip hop, arribant a ser en ocasions el motor del joc escènic. Usen elements de break dance com el footwork, els freezes, el popping o el tutting, entre d’altres. S’utilitza el rap per narrar amb dinamisme i estil la primera part de la vida de el personatge.

Lázaro combina el hip hop i el teatre per generar nous llenguatges escènics i, al mateix temps, manté el clàssic de la tradició popular: explicar una història com ho faria a la plaça d’un poble.

Fitxa artística
Dramatúrgia, direcció i interpretació: Roberto Hoyo
Producció musical i músic en escena: Marco Ferreira

#Teatre #Música #GPSGiremPropostesSingulars #Perajoves

Els comentaris estan deshabilitats.