Creamoviment. Un món de cartró: 13 de març

Diumenge 13 de març a les 17 h

UN MÓN DE CARTRÓ
Tu fas l’espectacle!
Cia. Creamoviment

Gènere: Dansa. Moviment. Familiar.
Taller- Espectacle familiar participatiu
Durada: 60 minuts
Espectacle en català
Preu: 5 €
Recomanat per a famílies amb infants de 3 a 8 anys.
Aforament: 50 participants

Sinopsi
Un espai ple de caixes de cartró i un conte obriran les portes a un nou món per menuts i grans. La companyia anirà desgranant el conte a través de jocs, cançons originals, propostes de moviment i altres músiques. A mesura que avança la trama, l’espai es va transformant, construint i deconstruint, les caixes de cartró són els instruments, el vestuari, l’atrezzo i l’escenografia de l’espectacle.

La proposta es resol cada vegada de forma única i irrepetible. Tothom improvisa i proposa, entra i surt; tot en UN MÓN DE CARTRÓ on es pot veure i sentir la nit de lluna nova, el foc, la sorra, el moviment i els sons dels animals, torres gegants que s’alcen, aranyes de potes infinites, cases amb tantes portes i finestres com ulls hi caben…

La narració del conte esdevindrà l’eix central i articulador de l’espectacle. La història, creativa i propera als infants, farà que aquests s’hi impliquin des del primer moment tot posant-se en la pell dels protagonistes del conte que busquen cinc ingredients peraconseguir un desig comú: que plogui en el desert!

Fitxa artística
Idea original i coreografia: CreaMoviment.
Interpretació: Helena Cabo Vila, Cristina Martí Ninot i Toni Viñals Matas.
Música: Temes originals de “Cantem en Família” amb els arranjaments de Guillem Aguilar i Xavier Lozano.
Disseny il.luminació: Dani Sánchez.
Fotografia: Tristán Pérez Martín, Albert Pérez Pons i Startap.
Vídeo: Elisenda Fontarnau i Marc Fisa Gol.
Disseny gràfic: Ikigai Comunicació conscient.
Producció: CreaMoviment.
Management: Fani Benages.
Parteners, amics i còmplices: Jordi Puigdefàbregas, Carla Martínez, La Caldera, nunArt i La Visiva.

#Dansa #Moviment #Familiar #Tallerparticipatiu #Alescenari

Els comentaris estan deshabilitats.