Legendari. Terra de somiadors: 19 de març

Dissabte 19 de març a les 20 h

TERRA DE SOMIADORS
Legendari
Presentació nou treball

Gènere: Música. Folk rock
Durada: 75 min
Espectacle en català
Preu: 5 €  entrada sense cd/ 10 € entrada amb cd
Tots públics.

ESTRENA.
Presentació
SINOPSI DE TERRA DE SOMIADORS
L’espectacle Terra de somiadors és un concert teatralitzat que narra la història d’una pastor de la Catalunya nord del segle XIII en la recerca del seu sentit de vida. En un temps convuls de guerres i heretgies el nostre protagonista començarà un pelegrinatge cap a la terra de trobadors, als comtats de Girona, on es trobarà diferents personatges que el guiaran i l’ajudaran en el seu camí espiritual. Trobairitzs (trobadores en occità), savis bruixots, alquimistes, cabalistes, tots ells perseguits per la Santa Inquisició. El pastor descobrirà noves idees que li donaran resposta a tots els seus perquès i neguits més profunds. Entendrà que la música, el ball, la creativitat i l’amor als seus són les fons d’inspiració que el faran sentir viu i il·lusionat per a estimar-se a ell mateix, poder cuidar els altres i apreciar la natura que l’envolta. D’aquesta manera emprendrà un nou camí de retorn prop dels seus éssers més estimats.

LEGENDARI
Legendari és un grup musical de folk rock català amb esperit trobadoresc. Les seves cançons  amb matisos medievals i lletres històriques et transportaran a altres temps gràcies a la passió d’unes melodies alegres i enèrgiques que et descobriran mites i llegendes poc conegudes de la nostra cultura catalana.

Fitxa artística
Jordi Domingo: Veu i guitarra
Cristina Murillo: Violí
Josep Durán: Baix
Jordi Aranda: Bateria
Xavier Vila: Cors i guitarra solista
I el grup d’espectacles Acers Trempats

Col·laboració d’Acers Trempats
En aquesta presentació del nou treball publicat comptarem amb la col·laboració especial del grup d’espectacle teatral medieval Acers Trempats vinguts de Sant Pere de Vilamajor i especialitzat en lluites amb espases reals, teatre i balls tradicionals.

#Música #Estrena #Km0 #CensCultural

Els comentaris estan deshabilitats.