Mambo Project. Iaia: 7 de maig

Dissabte 7 de maig a les 19 h i 21 h

IAIA
Cia. Mambo Project

Gènere: Teatre. Petit format.
Espectacle en català
Durada: 70 minuts
Preu: 12 €
Recomanat + 12 anys
Aforament limitat: 50 persones a cada funció

Sinopsis
Iaia, si féssim una obra que parlés de tu, com voldries que fos? Iaia és un espectacle immersiu on el públic entrarà al menjador de casa la iaia per reconstruir i reviure’n la història. Aquesta reconstrucció es fa partint de material documental real extret de diferents iaies. Quan parlem de la història de les nostres iaies, segurament poetitzem una memòria nostàlgica, de vegades dura però també romàntica. És aquesta la història que les defineix?

En ple confinament per la Covid-19, la relació amb les nostres àvies (iaies nascudes entre els anys 20 i 30) es va veure truncada i, de sobte, van aparèixer les videotrucades recurrents. Aquest nou mitjà, per a elles totalment desconegut, va obrir una finestra virtual a la intimitat, a la sinceritat. Com si ens fiquéssim en un confessionari transgeneracional, els nets i netes vam poder redescobrir la seva biografia amb detalls, matisos i incògnites de les quals no havíem sentit a parlar mai. El temps s’escapa i volem recollir-ne la història.

Fitxa artística
Una creació de Mambo Project
Direcció: Nina Solà Carbonell i Jordi Font Alonso
Dramatúrgia: Ferran Echegaray i Verònica Navas
Interpretació: Jordi Font Alonso, Mireia Illamola i Pino Steiner
Disseny sonor: Marc Naya
Il·luminació: Marió Andrés
Escenografia: Carlos Gallardo
Vestuari: Anna Ramon
Disseny audiovisual: Nina Solà Carbonell
Producció: Hèctor Boada

#Teatre #Teatreimmersiu #Teatredocumental #Miradadelesàvies #Petitformat #Espectaclerecomanat #GPSGiremPropostesSingulars

Els comentaris estan deshabilitats.