PakiPaya. Toca Toc: 12 de març

Dissabte  12 de març a les 20 h

TOCA TOC
Cia. PakiPaya

Gènere: Teatre Circ. Quadre aeri. Acrobàcies.
Durada: 70 min
Espectacle en català i castellà
Preu: 10 €
Recomanat + 8 anys i per a joves.

ESPECTACLE EN RESIDÈNCIA. ESTRENA.

Sinopsi
Barreja explosiva de teatre, circ i humor entrellaçat amb la fragilitat profunda de l’ésser humà.

Alícia i Antonio ens obren les portes de la seva intimitat i ens submergeixen en un còmic en moviment. Un viatge de pujades i baixades, amb les seves corbes i explosions, on convoquen grans moments del cine i grans èxits musicals. Volen al quadrant aeri, giren sobre patins, es transformen, es persegueixen, s’amaguen i sedueixen en un joc de portes i finestres. Un viatge hilarant, absurd i divertit.

Una història que explica amb amor i tendresa què succeeix quan dues persones es troben.

Estrena. Després de presentar TOCA TOC en format carrer i de treballar l’adaptació de TOCA TOC en format sala a diferents teatres on ha estat en residència, acollim l’estrena del format de sala al Teatre Auditori de Cardedeu.

Fitxa artística
Creació i interpretació: Noemí Díaz i Adrià Mascarell

Direcció Artística: Karl Stets i Danilo Facelli
Composició musical: Agnes Pelé
Vestuari: María Teresa Martín
Disseny d’il·luminació: Sara Chust
Disseny i edició de so: Carlos Carozo (Koko)
Escenografia i pòrtic del quadre aeri: Uli Ulrich
Vídeo: La Mosca de la Tele
Fotografia: Joana Arribas
Grafisme: Carolina Ontiveros
Producció Administrativa: Rita Guardis
Producció: CIA PAKIAPAYA
Coproduccions: Ax-Animation, Ax-les- Thermes (Projecte beneficiari del projecte Europeu MAR A MAR, poctefa)

Ajuda a la creació: CIRCa, Pôle National des Arts du cirque (Fr) | Sea Change Art, Great Yarmouth (Uk) en col.laboració amb l’Institut Ramon Llull (Cat) | CREAC – La cité Cirque de Bègles (Fr) | Theater op de Markt – Dommelhof, Neerpelt (Be) | La Grainerie, Centre des Arts du cirque et de l’itinérance, Balma (Fr) | Nil Admirari, Saint Ouen L’aumône (Fr) | Centre des Arts de la Rue, Ath (Be) | L’Ivraie, Lesmel Kreiz, (Fr) | Espai Cronopis, Mataró (Cat) | Teatre Pare Casals de Sant Esteve de Palautordera (Cat)| Teatre Ateneu de Sant Celoni (Cat) | Teatre Auditori de Cardedeu amb el programa de suport a la creació de la Regidoria de Cultura de Cardedeu  Amb l’ajuda de:ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals), INAEM (Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música)

#Teatre #Circ #GPSGiremPropostesSingulars #Suportalacreació #CardedeuInspirantCultura #Espectacleenresidència #CreacióKM0

Els comentaris estan deshabilitats.