Roigé. 360º: 6 de març

Diumenge 6 de març a les 18 h

360°  Concert immersiu
ROIGÉ


Gènere: Música. Concert d’autor immersiu 360°
Durada: 80 min
Preu: 12 €
Tots públics

ESPECTACLE EN RESIDÈNCIA. ESTRENA

Sinopsi
360° és el nou treball de Roigé. 360° és un concert, un gravació audiovisual  i una gravació àudio per les plataformes digitals. Un concert presencial i alhora en streaming amb la participació de diferents artistes i músics de diversos estils, orígens i nacionalitats i el públic dalt l’escenari en un format circular.

Roigé és el nom artístic de Roger Canals, amb el qual emmarca les seves creacions més íntimes i personals, dibuixant el seu propi univers líric i musical escrit en català. Música d’un cantautor eclèctic, en una fusió que es mou entre el worldmusic, la música moderna, llatina, d’arrel i el jazz.

La Roigé va presentar el seu segon disc “Ingràvid” (Ingràvid) una setmana abans de la declaració de l’estat d’alarma, i va veure cancel·lada més de la meitat de la gira de presentació. Després d’un any gairebé en blanc, la creació no s’ha aturat i activa un nou treball. Un format envolvent gairebé inaudit en els nostres escenaris nacionals. 

Fitxa artística
Compositor i creador: Roger Canals
Intèrpets i equip tècnic: en curs. A determinar.
Fotografia promocional: Alba Morera
Disseny i composició gràfica fotografia:  Isabel Vinardell i Roger Canals
Producció: Roger Canals Produccions

Amb el suport de Cardedeu Cultura – Suport a la creació de la Regidoria de Cultura de Cardedeu 

#Música #Estrena #GPSGiremPropostesSingulars #Suportalacreació #CardedeuInspirantCultura #Espectacleenresidència #CreacióKM0 #CensCultural

Els comentaris estan deshabilitats.