Víctor Braojos. Shreds of light: 25 de març

Divendres 25 de març a les 20 h

Teatre Auditori de Cardedeu

Shreds of light
Víctor Braojos. Concert de Piano
Festival Ressona

Gènere: Música clàssica. Concert de piano.
Durada: 60 minuts
Preu: 10 €

Presentació
Fins i tot davant la foscor més absoluta, quan tot sembla col·lapsar i el futur es presenta com un abisme d’incertesa, la llum sempre és capaç de trobar una petita escletxa a través de la qual esquerda el mantell de foscor i torna a il·luminar els nostres esperits. De la mateixa manera, la música pot semblar de vegades enfosquida i ombrívola… però sempre troba una manera de reconfortar-nos, portant-nos esperança en els moments més difícils a través de les emocions més pures.

Shreds of light és un projecte íntim i personal, concebut durant els convulsos darrers mesos amb la intenció de presentar un retrat de clarobscur musical que ens porti confort i esperança. Aquest retrat comença a dibuixar-se amb la majestuosa i patètica Partita núm. 2 de J. S. Bach, una obra d’esperit i expressió noble que ens portarà al món d’introspecció dels Intermezzi Op. 117 de J. Brahms… i a la pèrdua de la innocència –només interrompuda per un fugaç deliri de ràbia– de l’Epitafi de Marc Migó. El toc final de color a aquest programa el dona la poderosa i enèrgica Sonata en Si menor de Liszt, un dels cims de la literatura pianística de tots els temps que, després d’una llegendària lluita entre la llum i la foscor, conclou amb un dels finals més purs i lluminosos mai escrits.

Fitxa artística
Víctor Braojos – piano

Els comentaris estan deshabilitats.