Voël. Exlibris: 23 d’abril

Dissabte 23 d’abril a les 20 h

EX-LIBRIS
Cia. Voël

Gènere: Circ i Música. Quadrant rus, bola d’equilibri i mans a mans
Durada: 50 min
Espectacle sense text
Preu: 10 €
Tots públics.

SANT JORDI’22

Sinopsi
Un espectacle de circ ple de poesia per celebrar la diada de Sant Jordi’22.

Ex-libris un espectacle de circ que ens parla de la falta de comunicació i de la recerca de moments d’inadvertida felicitat al dia a dia. Una història delicada, on els llibres són protagonistes a més del quadrant rus, la tècnica mans a mans, la bola d’equilibri i la música en directe.

Ex-libris és un espectacle on no calen les paraules, un espectacle on els seus personatges ens expliquen històries amb els seus cossos, trencant d’aquesta manera barreres idiomàtiques.

Una història que podria ser extreta de tots els llibres que envaeixen l’escenari. Un homenatge als llibres com a font inspiradora i alliberadora, davant d’un món cada cop més tecnològic.

Aquesta història podria parlar únicament de la incomunicació dels seus personatges, reflex de la societat d’avui en dia, que és incapaç d’expressar-se obertament si no és a través d’una xarxa social. Podria ser que quan uns dels seus personatges és absorbit per un llibre ens faci recordar la transformació a la qual estem sotmesos avui dia per les màquines; això no és casualitat. No obstant, la poesia que conté un llibre mai la tindrà una pantalla.

És important mencionar com dins d’aquesta història delicada hi tenen cabuda diferents tècniques de circ que aporten un llenguatge propi, fort i significant a dins la història. Entre aquestes tècniques podem nombrar el quadrant rus i la bola d’equilibri a duo, dues disciplines molt diferents entre sí i que ningú més realitza a nivell nacional. Sobre la tècnica del quadrant rus la Cia Voël va ser premiada amb el premi Zirkòlika al millor número de circ el 2018.

Fitxa Artística
Autoria: Cia Voël        
Idea original, dramatúrgia i direcció: Cia Voël
Amb Deborah Cobos (Debi), Jordi Serra i Marc Sastre          
Música original: Marc Sastre
Il·luminació: Ignasi Solé
Vestuari: Rosa Lugo
Escenografia: Cia Voël
Acompanyament artístic: Spela Vodeb
Fotos: Arnau Chavarria
Producció: Cia Voël / La Persiana

Amb el suport de: Generalitat de Catalunya – Departament de Cultura, Ateneu Popular 9 Barris, Ca l’Estruch, Ajuntament de Mataró, Ajuntament de Moià, Teatre Principal d’Olot, La Central del Circ.

Amb la col·laboració de: Pájaro Carpintero, La Vertical, Patx-Work inflables (MOBBA), Winihard Gràfics

#Circ #Música #Totspúblics #Santjordi22

Els comentaris estan deshabilitats.