Exposició: TRENCADÍS i altres coses

TRENCADÍS i altres coses de Pep Valls

Del 29 d’abril al 3 de juliol

EXPOSICIÓ a l’espai expositiu del Vestíbul del Teatre Auditori Cardedeu

Entrada lliure i gratuïta

Horaris de visita: Els dies de funció al TAC a partir d’1h abans de l’inici de la funció

Visita guiada: Dissabte, 14 de maig a 18.30h Pep Valls presentarà l’exposició en una visita guiada. Les persones interessades podeu escriure a cultura@cardedeu.cat

L’exposició es compon de dues sèries fotogràfiques. 

TRENCADÍS imatges amb la intenció de recordar Antoni Gaudí i el modernisme. Les formes ergonòmiques lliguen bé amb les formes del cos dels ballarins.

I altres coses fotografia d’autor, retrats de persones artistes en els que vol captar i transmetre l’emoció de cada creador. 

Pep Valls  @pepvallsfoto

Artista del Cens Cultural Cardedeu. Fotògraf cardedeuenc

https://www.cardedeu.cat/temes/cultura/cens-cultural-de-cardedeu/josep-maria-valls-roca.html

Estem davant de fotografies editades amb la intenció de recordar Antoni Gaudí i el modernisme. TRENCADÍS  és una exposició fotogràfica que ens porta a aquest mosaic de ceràmiques trencades, de colors vius, als detalls de les formes ergonòmiques que lliguen tan bé amb les formes del cos dels ballarins. Els participants en aquesta sessió fotogràfica, que llavors eren alumnes de l’Escola de Dansa de Barcelona, es van pintar els cossos de colors i s’hi van entregar completament. Són fotografies del 2016 i es van fer per al cartell del Certamen de Dansa de Barcelona, tot i que al final no es van utilitzar.

Pep Valls, cardedeuenc que vivia a Mallorca, inicia la seva vida fotogràfica al Centre d’Estudis Fotogràfics de Palma de Mallorca. Quan va acabar el curs, va deixar la feina per dedicar-se a la fotografia.

I altres coses Més endavant, Pep Valls es forma amb fotografia d’autor i, sobretot, fa retrats de persones, cercant l’emoció que pot reflectir cada ésser. De fet, quan retrata és com si fes una entrevista i entre preguntes anés disparant la càmera. Diu que ha après molt fent fotografies i documentant-se i emmirallant-se amb els mestres del segle anterior que són, per ell, els mestres de la fotografia. Actualment té una botiga de fotografia a Barcelona.Organitza: Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cardedeu.  

Amb el suport: Diputació de Barcelona i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

#Exposició #Dansa #Fotografia #Retrat #TAC #Km0 #CardedeuInspirantCultura #PepVallsfoto 

Els comentaris estan deshabilitats.