De tu a tu: 3 de desembre

Dissabte 3 desembre a les 20h

DE TU A TU
Cia. MUR

Gènere: Circ.
Multidisciplinar i integrador. Clown, malabars, beat box, acrobàcia i bicicleta acrobàtica.
Sense text
Durada: 60 minuts
Preu: 10 €
Per a tots els públics. Recomanat +6 anys

EN RESIDÈNCIA ARTÍSTICA. Amb el suport a la creació Cultura INSPIRANT CULTURA_

2es JORNADES DE TEATRE I CIRC SOCIAL AMB SIROART

En motiu del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional

Un espectacle de circ integrador que ens porta de viatge a la introspecció de les relacions personals que sorgeixen en el duo, quan un individu està enfront d’un altre.

Cinc binomis d’artistes que exploren diferents disciplines com l’acrobàcia amb patins, el clown, la bicicleta acrobàtica o els malabars amb beat box. 

DE TU A TU és, doncs, un acostament cap a les relacions personals íntimes que neixen en la trobada entre dues persones, entre cada un dels duos o binomis de l’espectacle, format per un artista amb (dis)capacitat intel·lectual o física i un altre artista també amb la seva pròpia diversitat funcional, perquè al cap i a la fi, tots funcionem de manera diversa, encara que aquesta diversitat no estigui classificada

Sinopsi
Què passa quan dues persones, sense importar la raça o la condició, sense prejudicis, es troben a soles? Què sorgeix d’aquesta trobada íntima, sincera?

DE TU A TU és un viatge a la introspecció de les relacions personals que sorgeixen en el duo, quan un individu està enfront d’un altre, quan no hi ha terceres persones ni interferències i després d’aquest moment de cortesia inherent a tot procés de comunicació, comencen a passar coses. Neix la veritat, l’avorriment, el joc, l’amor, la comprensió, l’escolta, la ira, la fragilitat, la complicitat, la manipulació, la confiança… I aquestes parelles, com a part d’un fractal complex, com a part d’una geometria aparentment irregular que es va repetint a escales diferents, com interactuaran en relacionar-se amb les altres?

Mur va ser el primer espectacle d’aquesta companyia amb la intenció d’enderrocar murs i contribuir a millorar un món ple de barreres i amb menys oportunitats per a moltes persones de la nostra societat, com els mateixos membres de la companyia. Ells són la prova de l’existència d’aquests murs i de la possibilitat d’enderrocar-los.

Espectacle dins les II Jornades de teatre i circ social organitzades per Artescena social i Sirocus circ que tenen lloc a Cardedeu de l’1 al 4 desembre de 2022.

Fitxa artística
Direcció DE TU A TU: Nacho Flores

Binomi 1
Artistes: Sergi Comesa i Alberto Munilla
Direcció Pau Portabella

Binomi 2
Artistes: Oriol Morgades i Nacho Flores
Direcció Adrian Schvarzstein

Binomi 3
Artistes: Manolo Osoyo i David Candelich
Direcció Anna Pascual

Binomi 4
Artistes: Quique Maltas i Sergio Pla
Direcció Jordi Querol

Binomi 5
Artistes Jordi Mas i Olga Pastor
Direcció Joan Català

Música original: Ramon Giménez
Il·luminació: Xavier Valls
Actor de repartiment: David de la Rosa (Dela)
Producció: Companyia MUR

Els comentaris estan deshabilitats.