Exposició: Etiòpia, un país de llegenda i de llegendes

ETIÒPIA UN PAÍS DE LLEGENDA I DE LLEGENDES
Aquesta exposició – que és una petitíssima mostra del què és Etiòpia- neix del desig de trencar prejudicis i mostrar que, si bé és cert que hi ha molta pobresa, Etiòpia és un país que no deixa indiferent a qui el visita. Un país únic, amb una llarguíssima i rica història. Els seus territoris van ser el bressol de la Humanitat. Podríem dir que tots venim d’Etiòpia. Segons la llegenda el seu naixement es remunta a temps de Menelik I, fill del Rei Salomó i Makeda, la Reina de Saba. Etiòpia és llegenda i és pobresa però també és els seus meravellosos paisatges, la seva interessant flora, la seva molt variada fauna, un paradís pels ornitòlegs, les seves riques tradicions, la gent encantadora, el seu art i la seva cultura, les seves religions i les seves esglésies. Un país per visitar i gaudir-lo. Deia un amic meu que qui ha estat a Etiòpia tard o d’hora hi ha de tornar. El meu cas n’és un bon exemple.

Josep Vives Roig, gracienc de naixement i cardedeuenc d’adopció. Llicenciat en Filologia Catalana, amant de la fotografia, el teatre i dels viatges en bicicleta, entre altres. I molt enamorat d’Etiòpia i la seva gent.

Els comentaris estan deshabilitats.