L’arc de Sant Martí i la Lluna: 21 de desembre

Dimecres 21 desembre a les 17 h

L’ARC DE SANT MARTÍ I LA LLUNA
Cia. La mà de l’artista

Gènere: Teatre de titelles i música en directe
En català
Durada: 45 minuts
Preu: 5 euros
Familiar. Recomanat +3 anys

NADAL AL TAC

Sinopsi
A la Cargol no li agradava anar a poc a poc. No. Ella volia ser rapida, aerodinàmica i motoritzada! Una cosa semblant li passava al Gall, que volia viure sota l’aigua. I a la Mosca, que considerava que per ser una mosca no era prou de “color de mosca”. I el Peix… bé, el tema del Peix ja es tota una altra historia. El fet es que La Lluna, que es molt antiga i molt bruixa, els va explicar que si demanes un desig mentre passes per sota l’Arc de Sant Martí, se’t fa realitat. Ara: també́ els va aconsellar que s’ho pensessin molt i molt bé abans de demanar un desig que canviaria la seva manera de ser. Però no estem segures que, en aquell moment, se l’estiguessin escoltant gaire…

L’Arc de Sant Martí i la lluna és una faula sobre aprendre a valorar les nostres peculiaritats explicada amb titelles grans i plenes de color i amb una banda sonora de sorprenents instruments de vent i percussió interpretats en directe. I és que no sé si us haureu fixat, però tots els protagonistes de la nostra història tenen una cançó que segur que us sabeu… la cantareu amb nosaltres?

Fitxa artística
A partir del conte “L’arc blanc de la Lluna” de Txabi Arnal
Direcció i dramatúrgia: Raquel Loscos
Composició i adaptació musical: Xavi Lozano
Disseny escenògraf: Martí Doy
Disseny i construcció  titelles i escenografia: Glòria Arrufat
Manipulació: Glòria Arrufat
Disseny d’il·luminació: Ivo G. Suñé
Producció i coordinació: Glòria arrufat i Raquel Loscos
Fotografia: Judit Rodríguez
Vídeo: Gerard Franquesa i Sergi López

Els comentaris estan deshabilitats.