Nankurunaisa: 15 d’octubre

Dissabte 15 d’octubre a les 20 h

NANKURUNAISA
Cia. Vanessa Fernández
Composició música: Pere Pèries

Gènere: Dansa flamenca inspirada en la cultura tradicional japonesa
Sense Text
Durada: 60 minuts
Preu: 10 €
Recomanat +12 anys

ESTRENA

EN RESIDÈNCIA ARTÍSTICA. Amb el suport a la creació Cultura INSPIRANT CULTURA_

CENS CULTURAL DE CARDEDEU. KM0.

NANKURUNAISA és una paraula japonesa que significa “El temps tot ho guareix” o “tot passarà”. S’usa tradicionalment per atraure la bona sort. NANKURUNAISA utilitza el llenguatge de la dansa flamenca inspirada en la cultura tradicional japonesa. Dues cultures aparentment antagòniques que conflueixen en una sorprenent posada en escena on la superació personal davant les circumstàncies de la vida, es confronten per fer brillar aquesta llum que tots portem a dins.

Sinopsi
El projecte de la coreògrafa i ballarina de dansa espanyola Vanessa Fernández neix de la seva pròpia experiència introspectiva. La superació personal davant les circumstàncies de la vida per fer brillar aquesta llum que tots portem a dins. Per això, l’artista s’ha basat en quatre etapes del procés ben diferenciades. Des de la negació inconscient d’un problema, fins a la presa de consciència, i posterior aprenentatge, per finalment, continuar avançant.

La proposta convida el públic a fer el viatge a través d’una espiral d’emocions. NANKURUNAISA uneix les formes més subtils i delicades de la cultura japonesa amb la passió del flamenc.

Un escenari que ens trasllada a una washitsu (habitació tradicional japonesa), envoltat de flors de cirerer i el verd de la natura creada per Pep Castells. Una única ballarina, sempre a escena vestida amb un quimono flamenc i complements d’ambdues cultures, dansa al so de la música creada per Pere Pèries. Una composició que integra a la perfecció instruments i aires tradicionals del Japó amb la puresa dels pals flamencs. La il·luminació de Toni Magrinyà crea l’atmosfera de la introspecció emocional desitjada.

Fitxa artística
Interpretació i coreografia: Vanessa Fernández
Composició música: Pere Pèries
Escenografia: Pep Castells
Il·luminació: Toni Magrinyà
Vestuari: Maig Kimono i Patricia Palmero
Fotografia: Miquel Bote
Producció: Cia. Vanessa Fernández
Amb el suport de Cardedeu Inspirant Cultura_ de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cardedeu

Els comentaris estan deshabilitats.